Kibar Holding CEO'su Sayın Haluk KAYABAŞI' nın Okulumuza Gerçekleştirdiği Anlamlı Ziyaret Hepimizi Onurlandırdı.

28.12.2022 743

Kibar Holding CEO'su Sayın Haluk KAYABAŞI,  saygıdeğer KİBAR ailesinin ismini gururla temsil etmekten onur duyduğumuz, ülkemizin genç nesillerini en iyi şekilde yetiştirmek üzere eğitim-öğretim ve mesleki eğitim faaliyetlerini yürüttüğümüz okulumuz Asım Kibar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ve Semiha Kibar Uygulama Otelimizi 28.12.2022 tarihinde ziyaret ederek bizleri onurlandırdı.

Sayın Haluk KAYABAŞI, Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı ve okulumuzun hayırsever kurucu ve bağışçısı Sayın Asım KİBAR Beyefendilerin ve Sayın Semiha KİBAR Hanımefendilerin, öğrencilerimizin ülkemizin ve dünyanın en saygın gastronomi festivali ve yarışmalarından biri olan 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinliğinde, katıldıkları 4 kategoride 4 altın madalya almasından duydukları mutluluğu ve gururu öğrencilerimize bizzat iletti.

Kibar Holding ve şahsı adına, ülkemiz topraklarında yetişen ürünlerle dünya mutfağına sunacakları lezzetlere katkı sağlayacak çok değerli bilgiler içeren gastronomi kitabını, yeni yıl hediyeleri olarak büyük nezaketle hazırlanan hediye çeklerini ve kendi imzasını taşıyan ve hayatları boyunca öğrencilerimize rehber olacak tebrik ve teşekkür mektubunu öğrencilerimize takdim eden Sayın Haluk KAYABAŞI, okulumuzun ulusal ve uluslararası temsiliyetinde gösterdikleri özveri ve başarılardan dolayı değerli öğrencilerimizi, okul müdürümüz Sayın Tevfik YİĞİT'i ve öğretmenlerimizi şahsen tebrik ve teşekkür etti.

Bu değerli teşekkür ve destek ziyaretleri sırasında okulumuz, uygulama otelimiz, Milli Eğitim Bakanlığımız ve Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz bünyesinde öğrencilerimizin akademik, mesleki ve sosyal gelişimleri için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz, devam eden ve gelecekteki plan ve projelerimiz hakkında kendilerine bilgiler sunduk ve aynı zamanda kendilerinin engin tecrübe ve tavsiyelerini dinleme ayrıcalığını yaşadık.

Sayın Asım KİBAR Beyefendi ve Sayın Semiha KİBAR Hanımefendiye okulumuza ve öğrencilerimize gösterdikleri bu değerli ilgileri ve destekleri için,

Sayın Haluk KAYABAŞI' na, Kibar Holding ve kendileri adına gerçekleştirdikleri bu değerli ziyaretleri, her konuda bizlere ve öğrencilerimize rehber olacak fikirleri, gösterdikleri ilgi ve nezaket, sağladıkları sonsuz destek ve en önemlisi bizleri de değerli KİBAR ailesinin bir üyesi olarak gördükleri ve hissettirdikleri için, okulumuz, tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Tevfik YİĞİT

Okul Müdürü

28-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-202228-12-2022