Asım Kibar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilir. Okulumuzda her veli bilsin ki öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsat verilecek ve okul onların beklentilerine karşılamalarında yardımcıdır. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesi ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inanırlar. Okulumuzda çalışanlarımız gerekleri yaparak kendilerinden emin olsunlar. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmelerinde endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz… Bütün Öğrencilerimizin Eğitim ve Öğretim için tüm ihtiyaçlarını tespit ederek kendine güven duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlayarak 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-16.40
Yabancı Dil: İngilizce Almanca Rusça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - OKUL 0 216 507 20 53

Belgegeçer - (216) 507 2087

WEB - https://asimkibarmtal.meb.k12.tr

Adres - Asım Kibar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi / AYDINTEPE MAH. BATU SK. NO3 / TUZLA / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım E-5 Esenyalı sapağından 500 m. uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tuzla Merkez 7 km