Sayın Asım KİBAR Beyefendilere gerçekleştirdiğimiz ziyaret.

19.01.2023 604

Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı, okulumuz Asım Kibar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Semiha Kibar Uygulama Otelimizin hayırsever kurucu ve bağışçısı Sayın Asım KİBAR Beyefendileri, kendilerinin özel davetleri üzerine Kibar Holding genel merkezinde yer alan çalışma ofislerinde ziyaret ettik.

Bu değerli ziyaretimiz sırasında okulumuz, uygulama otelimiz ve sektörde işbirliği yaptığımız turizm, konaklama ve yiyecek hizmetleri sektöründeki öncü firmalar bünyesinde, tüm öğrencilerimizin eğitim-öğretim, mesleki eğitim ve sosyal gelişimleri için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz, devam eden ve gelecekteki plan ve projelerimiz hakkında kendilerine bilgiler sunduk ve aynı zamanda kendilerinin engin tecrübe, tavsiye ve kişisel görüş ve takdirlerini dinleme ayrıcalığını yaşadık.

Sayın Asım KİBAR Beyefendiler bu kapsamda öğrencilerimiz için yaptığımız tüm çalışmaları hem kurumsal olarak hem de şahsen dikkatle takip ettiklerini, yapılan çalışmaları çok kıymetli bularak ulusal ve uluslararası düzeyde örnek teşkil etmesi amacı ile herkes ile gururla paylaştıklarını, Kibar Ailesinin adının öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetlerinin en iyi şekilde geliştirilmesi ve ülkemiz adına başarılı nesiller yetiştirilmesi temsiliyetinde gösterdiğimiz bu özveri ve başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi, okul müdürümüz Sayın Tevfik YİĞİT'i ve tüm öğretmenlerimizi şahsen tebrik ve teşekkür ettiler.

Bu çok kıymetli davetleri, ziyaretimiz sırasında bizlere gösterdikleri eşsiz ilgi ve misafirperverlikleri, her konuda bizlere ve öğrencilerimize rehber olacak fikirleri, sağladıkları sonsuz destek ve en önemlisi bizleri değerli KİBAR ailesinin bir üyesi olarak gördükleri ve hissettirdikleri için, okulumuz, tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına Sayın Asım KİBAR Beyefendi'ye, bu değerli ziyaretimiz sırasında bizleri Kibar Holding adına misafir eden ve değerli katkılarını her zaman bize sunan Kibar Holding CEO'su Sayın Haluk KAYABAŞI'na ve tüm Kibar Holding ailesine çok teşekkür ederiz.

Tevfik YİĞİT

Okul/Kurum Müdürü