2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, Okul Müdürleri Hazırlık ve Planlama Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, Okul Müdürleri Hazırlık ve Planlama Toplantısı, Tuzla Kaymakamımız Sayın Ali AKÇA ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ÇANGIR önderliğinde Tuzla ilçemizde görev yapmakta olan tüm resmi okul/kurum müdürlerinin katılımıyla okulumuz Asım Kibar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Semiha Kibar Uygulama Otelimizde gerçekleştirildi.

07.09.2023 260

Toplantıya katılan tüm misafirlerimize uygulama otelimiz tarafından hazırlanan kahvaltı sunumunun ardından, Tuzla Kaymakamımız Sayın Ali AKÇA okul müdürlerimize hitaben yaptığı konuşmada Tuzla ilçemizin eğitim öğretim faaliyetlerinde gösterdiği başarılı performans sebebi ile tüm eğitim yönetici ve personeline teşekkürlerini ileterek emekliye ayrılan okul müdürlerine plaketlerini takdim etti.

Daha sonra değerli Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin ÇANGIR, okul müdürleri ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık ve Planlama çalışmaları hakkında, konferans salonumuzda kapsamlı bir hazırlık ve planlama toplantısı gerçekleştirdiler.

İlçemizde 2018 yılından beri büyük başarı ve üstün gayretleri ile görev yaptıktan sonra, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan 2023 yılı kaymakamlar kararnamesi ile Aydın ili, Söke ilçesi Kaymakamı olarak görev yeri değişen Sayın Kaymakamımız Sayın Ali AKÇA, ilçemizde görev yaptığı süre boyunca tüm Tuzla halkına, tüm eğitim-öğretim unsurlarına, öğrenci, öğretmen, veli ve eğitim camiamızın her kademesine çok değerli katkılar sundu. Bu toplantı vesilesi ile Tuzla ilçesi okul yöneticileri olarak kendisini Semiha Kibar Uygulama Otelimiz bahçesinden en güzel dileklerimiz ile uğurladık.

Okulumuz Asım Kibar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak, görev yaptığı süre boyunca ilçemize, okulumuza ve eğitim öğretim camiamıza sunduğu eşsiz katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımız Sayın Ali AKÇA beyefendilere tekrar teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılarının devamını en içten dileklerimiz ile temenni ederiz.

Tevfik YİĞİT

Okul Müdürü